Wereldkeuken met een Michelinster
De Michelingids schrijft: "De drie ruimtes "Iko-Bloemen", "Iko-Atelier" en "Iko-Restaurant" zijn hier succesvol gecombineerd. Het resultaat: een aantrekkelijk, lineair, modern interieur met een trendy, rustieke touch, bloemdecoraties uit de aangrenzende winkel en handgemaakt servies uit de geïntegreerde pottenbakkerij. In de open keuken worden geselecteerde producten omgetoverd tot een modern en creatief menu met vijf of zeven gangen - inclusief vegetarische opties. De koks serveren de gerechten zelf. Ze zijn charmant en vakkundig en bevelen ook graag alcoholvrije cocktails aan die ze zelf hebben gemaakt."
Het restaurant is gepland en ontworpen door Tom Elstermeyer. Niets is hier aan het toeval overgelaten. Donkere kleuren voor een feelgoodatmosfeer, feng shui-elementen om tot rust te komen, massief houten meubilair en een open keuken waar je de koks aan het werk kunt zien.
Ongewoon: Tom Elstermeyer maakt niet alleen zijn eigen aardewerk om een gerecht in te presenteren. Hij geeft ook pottenbakworkshops waarbij deelnemers hun eigen servies kunnen ontwerpen.