Steak en meer. Vers bereid.
De klassieke Bosnische - Kroatische - Joegoslavische Balkankeuken ontmoet regionale en seizoensgebonden gerechten en producten in het Venner Steakhaus .
We leggen speciale nadruk op vlees van hoge kwaliteit.
"Steakhouse & regionale keuken" zo noemen we onze stijl. Alle culinaire lekkernijen komen uit de regionale teelt en worden dagelijks vers bereid in het Venner Steakhouse.
We streven ernaar om zoveel mogelijk ingrediënten te betrekken van boeren en producenten uit de regio Osnabrück.
In de gemoderniseerde biertuin met kinderspeelhoek of op de twee moderne bowlingbanen kun je gezellig met een gezelschap of groep bij elkaar zitten om de balletjes te rollen en je tussendoor te laten verwennen met drankjes, menu's of snacks die direct aan tafel worden geserveerd.
Naast de 40 zitplaatsen in ons restaurant biedt onze balzaal plaats aan maximaal 130 personen voor feesten, bruiloften, verjaardagen of partijen.
Gewenst, vegetarisch, koosjer - eten, drinken of een speciaal menu voor het evenement - geen probleem!